Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

6 Eylül 2011 Salı

AB HİBE FONU DESTEĞİ

Bir fikriniz, düşünceniz, yatırımınız veya işleyen bir sisteminiz var ve bunu projelendirip Avrupa Birliği Hibe Programlarından birine sunarak projenize fon sağlamak istiyorsunuz, Doğrumu?
Avrupa Birliğinin 2007-2013 için ayırmış olduğu hibe diğer bir adıyla destek, fon miktarı 975 Milyar Euronun üzerinde. Avrupa Birliği, istihdam dan, tarım a, sulamadan, hayvancılığa, kalkınmadan, küçük işletmelerin kapasite artırımına her alanda destek veriyor.
Projeniz için 50, 000, 100.000 ve hatta 1 milyon euro geri ödemesiz para talep edebilirsiniz. Elbette yapmanız gereken işler var. Peki bu işleri yaparsak AB bize para verir mi? Büyük ihtimalle EVET, fakat istisnai durumlarda AB projenize hibe vermemek için haklı sebepler de bulabilir. Fakat bunlar genelde istisnai durumlarda olur. Mesela, hibe programına müracaatın fazla ve finanssal desteğin yeterli olmadığı durumlarda.
Biz Fatih ÖNCÜ Danışmanlık (FONCU) olarak projelerinizin dizayn edilmesi, hazırlanması ve sunulması konularında yardımcı oluyoruz. Sorularınmızı yazarak bize sorun, yardımcı olalım.

Hiç yorum yok: